Foredrag

Fire foredrag

Jeg holder en række foredrag, der tager udgangspunkt i mit arbejde som mindfulness-instruktør, stresscoach og psykoterapeut. Foredragene kan tilpasses alt efter, hvad du og/eller din organisation især har brug for at lære mere om. Du kan også altid kontakte mig for at høre mere om indholdet. 


Tilbage til naturen

Om naturens helbredende og healende kraft

Et foredrag om de teorier og den videnskabelige dokumentation, der findes både om hvorfor naturen har så gavnlig en virkning på os og om alle de mange måder, vi kan få det bedre på ved at inddrage naturen i vores hverdag.
Læs mere om foredraget her.


Mindfulness i naturen 

Om hvordan du kan finde en vej til selvomsorg ved at spejle dig i naturen

Et foredrag om hvordan man praktiserer mindfulness i naturen og eksempler på øvelser og kreative måder at inddrage naturen til at lære sig selv at kende og finde nye og mere glædesfyldte veje at gå i livet. 
Læs mere om foredraget her.


Mindfulness 

Om hvad mindfulness er, hvordan man praktiserer det og hvilken effekt det har

En introduktion til mindfulness, hvor teori kombineret med konkrete eksempler fra hverdagslivet og øvelser i meditation giver deltagerne en fornemmelse af, “hvad det går ud på” og en indsigt i, hvordan mindfulness kan medføre mere ro og mindre stress.
Læs mere om foredraget her.


Hold stressen fra døren

Om stress både i forhold til arbejdsmiljøet og i forhold til den enkeltes overbevisninger og værdier

Et foredrag om hvad der modvirker stress, om hvad der skaber trivsel og glæde både på arbejdspladsen og i ens privatliv, og om hvad der sker rent fysiologisk, når vi oplever langvarig overbelastning (følelsesmæssigt, mentalt og fysisk).
Læs mere om foredraget her.