Kurser

Kurser

Mindfulness-baseret naturterapi 2018

Vintersolhverv fredag den 21. december kl 13 – 16

Lad os fejre lysets tilbagekomst sammen i naturen, mærke vejret mod din kind og sanse hvordan naturen er i hvile og venter på lysets tilbagekomst.

Vi går i stilhed ud på Sydhavnstippen tæt ved vandet, hvor du bliver guidet i nogle stående yogaøvelser. Så er vi klar til naturmeditation. Liggende på græsset og godt  pakket ind i varmt tøj og tæpper ovenpå  varmeisolerende underlag (de kan lånes) bliver du guidet.

 Det er en ganske særlige dag, og hvis vejret tillader det, slutter vi af omkring bålet, hvor jeg læser et digt op og serverer varm hyldebærsaft.

Vi mødes ved hovedindgangen til Kulturhuset Karens Minde. Find vej via kort

Vi slutter i Karensminde café, hvor der kan købes kaffe og kage mm. for egen regning, og hvor du vil kunne købe min bog Mindfulness i naturen med 30% rabat for 200 kr..

Pris for kurset: 100 kr. 

Tilmeld dig ved at sende en besked her.


Mindfulness-baseret naturterapi 2019

5 forårskurser med hver sit tema. Du kan tilmelde dig et enkelt kursus, eller flere.

Vi mødes i HF. Frederikshøjs foreningshus hvor jeg fortæller om dagens tema, hvorefter vi vandrer i stilhed (Silent Walk) ud i den vilde natur på Sydhavnstippen. 
Jeg guider både lette stående yogaøvelser, forskellige naturmeditationer fra gang til gang og der vil være en individuel øvelse til hver gang og opsamling. 

Søndag den 12. maj kl 13:00 – 17:00 

Tema: Hvordan indvirker naturen på vores fysiske og mentale sundhed?

Herunder teori, forskning og deltagernes erfaringer. Hvad møder du hos dig selv når du er i naturen? Hvordan befrugter mindfulness og ophold i naturen hinanden, hvad vil det sige at forbinde sig til naturen?

Torsdag den 23. maj kl 16:30 – 20:00

Tema: Hvordan du tænker om dig selv og dine omgivelser og hvilken effekt det har på dig?

Fortællinger om dig selv og dit liv, som du har det med at gentage, og hvordan disse påvirker tankerne, kroppen, følelser og dine handlinger. Muligheden af at finde nye narrativer og fortællinger om dig selv ved at forbinde dig og spejle dig i naturen .

Søndag den 26. maj kl 13 – 17

Tema: Stress og stresshåndtering

Din energibalance, dit indre mentale og fysiske økosystem.

Opmærksomhed på hvad der driver os, hvilke bekymringer eller værdier der er i spil, når vi udsætter os for noget, der stresser og tærer på vores overskud og opmærksomhed på, hvad der kan nære os. Hvordan vi kan få mere af dette ind i vores liv, og hvad i vores liv, der både tærer og nærer

Torsdag den 13. juni Kl 16:30 – 20:00

Tema: Compassion

Compassion (kærlig venlighed) i forhold til dig selv og det miljø, du er en del af og afhængig af, i forhold til dine nære relationer og i forhold til at rumme svære følelser.

Søndag den 16. juni. kl 13:00 – 17:00

Tema: Det sultne sind 

Sindets afhængighed af input, ”the craving mind” og hvordan vi kan træne sindet til at komme mere i ro og i værens tilstand, herunder meditationens effekt på sindet og hjernen

Pris pr kursus: 300 kr. 

Tilmeld dig et eller flere af disse kurser ved at sende en besked her.


Mindfulness med Tid til ro rejser

Jeg er mindfulnessinstruktør på Tid til ro rejser. Ud over mindfulness-meditation og yoga, tilbyder jeg også mindful akvarelmaling.

Læs mere om mindfulness-rejser med Tid til ro her. 
Jeg deltager på følgende rejser efteråret 2018:

Kreta 24/9, Kreta 1/10
 Andalusien 14/11, 21/11

For tilmelding eller spørgsmål skriv via Tid til ro´s hjemmeside.