Mindfulness ny

Mindfulness i naturen

Gratis mindfulness-kursus: 

Mindfulness-baseret naturterapi MBNT

Onsdag den 13. juni 2018 kl 10:00 – 13:30 afholder jeg endnu et halvdages kursus, hvor du vil kunne fordybe dig både i mindfulness og i din kontakt til naturen. Jeg vil guide dig både i naturmeditation, mindful yoga og mindful walk. Du vil få en kort introduktion til mindfulness og en individuel øvelser i naturen.

Kurset afholdes i Haveforeningen Frederikshøjs Foreningshus, hvorfra vi vandrer ud på Sydhavnstippen i København SV. Sydhavnstippen er et smukt fredet og selvgroet område, der ligger ud til vandet.

Du vil få mulighed for at låne et varmeisolerende underlag til de liggende meditationer i naturen.

Hvis vi mod al forventning får heldages øsende regnvejr, aflyser jeg kurset pr. mail samme morgen kl 8.

For tilmelding eller spørgsmål ring til 40 91 37 15 eller: skriv i kontaktfeltet her.

 


8 ugers  mindfulness-kursus: 

Mindfulness-baseret naturterapi MBNT

Fra tirsdag den 7. august til tirsdag den 9. oktober 2018 afholder jeg et  halvdages kursus, hvor du vil kunne fordybe dig både i mindfulness og i din forbindelse med naturen.

Kurset er både for dig der gerne vil finde tilbage til et liv med mere livsglæde og mindre stress, eventuelt ovenpå en stresssygemelding og for dig der vil udvikle din tilknytning, kontakt og dit nærvær i forhold til naturen ved hjælp af mindfulness.
Jeg vil guide dig både i naturmeditation, mindful yoga og mindful walk. Du vil få indsigt i, og erfaring med hvordan du kan leve dit liv i en balance hvor der er mere plads til at være tilstede, mærke dine sanser og få mere kreativitet ind i dit liv.
Du vil blive introduceret til 8 forskellige temaer indenfor mindfulness og forskellige individuelle naturterapeutiske øvelser.
Læs mere om kurset her.

Kurset har sit udgangspunkt i Haveforeningen Frederikshøjs Foreningshus, hvor jeg hver gang holder et kort oplæg og guider en nærværs meditation. Derfra vandrer vi i stilhed ud på Sydhavnstippen i København SV. Sydhavnstippen er et smukt fredet og selvgroet område, der ligger ud til vandet.

Du vil få udleveret et skriftligt kompendium og et varmeisolerende underlag til de liggende meditationer i naturen.

Kurset afholdes tirsdage kl 10:00 – 13:30

Tirsdag den 7.august
Tirsdag den 14.august
Tirsdag den 21.august
Tirsdag den 28.august
Tirsdag den 4.september
Søndag den 9.september (kl 13 – 18)
Tirsdag den 18.september
Tirsdag den 9.oktober

I alt 29½ timers undervisning.

Pris: 2.950 kr.

Er du interesseret i dette kursus kan du ringe til mig på 40913715 eller du kan tilmelde via linket her.


Intensivt weekendkursus for behandlere 

I Psykoterapeutforeningens regi holder jeg et intensivt kursus om mindfulness i naturen for psykoterapeuter og behandlere. Fokus vil være på at inddrage mindfulness og naturen i den terapeutiske praksis.

3 dages kursus den 22.-24. august i København Jeg holder kurset sammen med Hanne Vadum, som underviser på HEG’s naturteraputuddannelse.

Du kan sagtens deltage, selv om du ikke er medlem af Psykoterapeutforeningen.

Læs mere og tilmeld dig

 


Mindfulness med Tid til ro rejser

Jeg er mindfulnessinstruktør på Tid til ro rejser. Ud over mindfulness-meditation og yoga, tilbyder jeg også mindful akvarelmaling.

Læs mere om mindfulness-rejser med Tid til ro her. 
Jeg deltager på følgende rejser i 2018:

Kreta 13/4
Kreta 20/4 (KRON  uddannelse)
Kreta 3/9Kreta 24/9 
Kreta 28/9
 

For tilmelding eller spørgsmål skriv via Tid til ro´s hjemmeside.

 

 

 

 


Hvad kan mindfulness i naturen?

Måske er du en af dem, der ved og kan mærke, at det gør dig godt at komme ud i naturen, eller måske savner du at komme i kontakt med naturen på en måde, hvor du virkelig kan mærke den, se farverne høre lydene og komme tilstede? Det er det mindfulness i naturen kan give dig.

Når du opholder dig i naturen, virker det afstressende i sig selv. Kombineret med mindfulness kan du opnå en endnu dybere restitution af krop og sind.

Naturen er kravfri, levende og hele tiden foranderlig. Du kan spejle dig i den.
Når du er i naturen på en ikke-målrettet måde, et sted hvor du føler dig tryg, får du mulighed for at skifte fra handle-modus til værens-modus og spontan opmærksomhed.

Det er handle-modus, vi bruger, når vi skal løse en opgave, koncentrere os, komme effektivt fra A til B. Den form for opmærksomhed kan vi få for meget af.
Den spontane opmærksomhed er en ikke-målrettet, ikke-fokuseret opmærksomhed, der opfanger de sanseindtryk, vi registrerer. I stedet for at bruge den mentale energi, der ligger i at sortere og kategorisere indtryk, åbner du med mindfulness i naturen op for at sanse det, som er, sådan som det er, uden at vurdere og uden at skulle nå noget.

Du kan læse en artikel, publiceret i P.O.V. som jeg har skrevet om mindfulness i naturen her.

Herunder kan du læse mere om mine ”Mindfulness i naturen”-kurser og om mine rejser som mindfulnessinstruktør på Tid til ro rejser.

 

Er du interesseret i at følge med i disse tilbud kan du følge facebooksiden ”Mindfulness og meditation i naturen”.

 

Så får du besked, når der dukker nye kurser op.