Mindfulness ny

Mindfulness i naturen

Gratis mindfulness-kursus: 

Mindfulness-baseret naturterapi MBNT

Onsdag den 9. maj 2018 kl 10:00 – 13:30 afholder jeg et halvdages kursus, hvor du vil kunne fordybe dig både i mindfulness og i din kontakt til naturen. Jeg vil guide dig både i naturmeditation, mindful yoga og mindful walk. Du vil få en kort introduktion til mindfulness og en individuel øvelser i naturen.

Kurset afholdes i Haveforeningen Frederikshøjs Foreningshus, hvorfra vi vandrer ud på Sydhavnstippen i København SV. Sydhavnstippen er et smukt fredet og selvgroet område, der ligger ud til vandet.

Du vil få mulighed for at låne et varmeisolerende underlag til de liggende meditationer i naturen.

Hvis vi mod al forventning får øsende regnvejr, afholder jeg kurset den 16. maj samme tid

For tilmelding eller spørgsmål: skriv i kontaktfeltet her

 

 

 

 

Mindfulness med Tid til ro rejser

Jeg er mindfulnessinstruktør på Tid til ro rejser. Ud over mindfulness-meditation og yoga, tilbyder jeg også mindful akvarelmaling.

Læs mere om mindfulness-rejser med Tid til ro her. 
Jeg deltager på følgende rejser i 2018:

Kreta 13/4
Kreta 20/4 (KRON  uddannelse)
Kreta 3/9Kreta 24/9 
Kreta 28/9
 

For tilmelding eller spørgsmål skriv via Tid til ro´s hjemmeside.

 


Hvad kan mindfulness i naturen?

Måske er du en af dem, der ved og kan mærke, at det gør dig godt at komme ud i naturen, eller måske savner du at komme i kontakt med naturen på en måde, hvor du virkelig kan mærke den, se farverne høre lydene og komme tilstede? Det er det mindfulness i naturen kan give dig.

Når du opholder dig i naturen, virker det afstressende i sig selv. Kombineret med mindfulness kan du opnå en endnu dybere restitution af krop og sind.

Naturen er kravfri, levende og hele tiden foranderlig. Du kan spejle dig i den.
Når du er i naturen på en ikke-målrettet måde, et sted hvor du føler dig tryg, får du mulighed for at skifte fra handle-modus til værens-modus og spontan opmærksomhed.

Det er handle-modus, vi bruger, når vi skal løse en opgave, koncentrere os, komme effektivt fra A til B. Den form for opmærksomhed kan vi få for meget af.
Den spontane opmærksomhed er en ikke-målrettet, ikke-fokuseret opmærksomhed, der opfanger de sanseindtryk, vi registrerer. I stedet for at bruge den mentale energi, der ligger i at sortere og kategorisere indtryk, åbner du med mindfulness i naturen op for at sanse det, som er, sådan som det er, uden at vurdere og uden at skulle nå noget.

Du kan læse en artikel, publiceret i P.O.V. som jeg har skrevet om mindfulness i naturen her.

Herunder kan du læse mere om mine ”Mindfulness i naturen”-kurser og om mine rejser som mindfulnessinstruktør på Tid til ro rejser.

 

Er du interesseret i at følge med i disse tilbud kan du følge facebooksiden ”Mindfulness og meditation i naturen”.

 

Så får du besked, når der dukker nye kurser op.