Introduktionstilbud

Giv dig selv en nytårsgave

Introduktionstilbud

2019 er i gang, og vi går mod lysere tider. Men selv om vi for hver dag får flere minutter, hvor solen lyser på vores lille sted på kloden, er det ikke sikkert, at du oplever det sådan indeni – det med at det bliver lysere for hver dag?
Hvis der ligger en sky, der lukker af for lys og livsglæde i dig, har jeg et tilbud, der måske kan hjælpe dig.
Jeg er begyndt at tilbyde forskellige kombinationer af

• samtaler
 • meditation
• healing/stress release-massage
• naturterapi,

og det er min erfaring, at det virker godt på de fleste. Du får en øget bevidsthed og indblik i, hvad der er på spil (samtalen), din krop får mulighed for at give slip på spændinger, så vejrtrækningen kan blive dybere (healing og stress release-massage), og sidst men ikke mindst kommer du tæt på alt det gode, naturen kan hjælpe dig med. Når alt dette tilsammen får mulighed for at gøre sin indvirkning, kan du lettere få adgang til de færdigheder og ressourcer, du har, som kan hjælpe dig et bedre sted hen.
Når du får kontakt til dine ressourcer, din indre stabilitet og de færdigheder, du måske har glemt, du havde, vil du nemlig bedre kunne give slip på gamle vaner med at overanstrenge dig, med at forblive i noget, der slider på dig eller med at holde fast i overbevisninger, der har udtjent sine formål.

En tre-i-en pakke
Jeg tilbyder i januar og februar en pakke med tre behandlinger og et træningsprogram med guidede meditationer mellem sessionerne:
1) En samtale, hvor vi afdækker, hvad der er på spil for dig i dit liv lige nu, og hvad du oplever som slidsomt eller smertefuldt. Det kan være, at du oplever stress, tristhed, modløshed, negativt tankemylder eller andet, der tærer på din livsglæde. 1½ time.
2) En behandling, hvor jeg giver dig en kombination af healing og stress-release massage. Det er en behandlingsform, hvor kroppen bliver mødt i et langsomt roligt tempo, og hvor de spændinger og blokeringer, din krop måtte have, bliver mødt med tryk og healing. 1 time.
3) En silent walk i naturen, hvor vi starter med at tale om et tema for vandringen, og hvor du får en lille kreativ (og nem) opgave ud fra et givent spørgsmål. Sammen reflekterer vi over, hvad dette kunne være en fortælling om, og hvor det har bragt dig hen i forhold til, hvor vi startede. 2½ time.
I alt 5 timer, som du får til en introduktionspris på 1.900 kr.
Med i prisen får du desuden et eksemplar af min bog Mindfulness i naturen og mine 17 guidede meditationer som Mp3-filer (samlet værdi 398, – kr.).

Kontakt mig for flere oplysninger
eller telefon 40 91 37 15, hvis du er interesseret.