Foredrag

Fem foredrag

Jeg holder en række foredrag, der tager udgangspunkt i mit arbejde som mindfulness-instruktør, stresscoach og psykoterapeut. Foredragene kan tilpasses, så der indgår øvelser, eventuelt udendørs, med udgangspunkt i øvelser beskrevet i bogen Mindfulness i naturen.

Tilbage til naturen

Om naturens helbredende og healende kraft

Et foredrag om de teorier og den videnskabelige dokumentation, der findes både om hvorfor naturen har så gavnlig en virkning på os og om alle de mange måder, vi kan få det bedre på ved at inddrage naturen i vores hverdag.

Læs mere om foredraget her.

Mindfulness og kreativitet i naturen

Om hvordan du kan finde en vej til selvomsorg ved at spejle dig i naturen

Et foredrag om hvordan man praktiserer mindfulness i naturen og eksempler på øvelser og kreative måder at inddrage naturen på, og om hvordan dette styrker højre hjernehalvdel, giver os en pause fra tankemylder og hjælper os til at blive mere nærværende og opmærksomme. 

Læs mere om foredraget her.

Mindfulness

Om hvad mindfulness er, hvordan man praktiserer det og hvilken effekt det har

En introduktion til mindfulness, hvor teori kombineret med konkrete eksempler fra hverdagslivet og øvelser i meditation giver deltagerne en fornemmelse af, “hvad det går ud på” og en indsigt i, hvordan mindfulness kan medføre mere ro og mindre stress.

Læs mere om foredraget her.

Hold stressen fra døren

Om stress både i forhold til arbejdsmiljøet og i forhold til den enkeltes overbevisninger og værdier

Et foredrag om hvad der modvirker stress, om hvad der skaber trivsel og glæde både på arbejdspladsen og i ens privatliv, og om hvad der sker rent fysiologisk, når vi oplever langvarig overbelastning (følelsesmæssigt, mentalt og fysisk).

Læs mere om foredraget her.

ADHD og stress

ADHD medfører nogle vanskeligheder, som giver en særlig sårbarhed overfor stress, og som medfører, at man er mere udsat end andre i forhold til arbejdsrelateret stress

Dette foredrag giver indblik i de udfordringer mennesker med ADHD har i forhold til de eksekutive funktioner, hvordan dette specifikt kan medføre stress, og hvad man selv kan gøre for at holde stressen fra døren. Herunder de positive effekter af mindfulness, ophold i naturen og øget bevidsthed om hvad der nærer og tærer i ens hverdag.

Læs mere om foredraget her.