Udgivelser

Udgivelser

Jeg har udgivet bogen “Mindfulness i naturen”, en række meditationer, forskellige artikler og videoer, som du kan læse mere om herunder:

Mindfulness i naturen: Vejen til større livsglæde og mindre stress

Denne bog giver dig en solid introduktion både til mindfulness og til, hvordan du ved at opholde dig mindfuldt i naturen kan opleve at være forbundet med den natur, du er en del af, og derved få mere livsglæde og indre ro i dit liv.

Når mindfulness og natur går hånd i hånd, forstærker det effekten af begge dele. Ved hjælp af en lang række eksempler på hvordan man kan udvikle en mindful hverdag, får du i bogens første del en fornemmelse af, hvad det vil sige at leve mindfuldt og møde sig selv og andre med kærlig venlighed og compassion.

Læs mere

Anmeldelser og omtale af bogen

Lektørudtalelse ved Heidi Mørch

“Her er en udgivelse, der fortjener mange superlativer. Udstyrsmæssigt er det en lækker bog med flotte billeder. Den er bred i sin tilgang til emnet, men samtidig yderst praksisanvendelig. En bog, der er skrevet med både hjerte og viden.” 

Læs mere

Artikler

”Hvad sker der hvis jeg gør det alligevel?” Bragt i ADHD-bladet nummer 2, 2010.

”Alle burde have en diagnose” Om brugen af diagnoser. Bragt i Politiken 2014.

”Det sultne sind”. Om hjernens craving efter mere stimulation. Bragt hos POV.International.

”Naturmeditation er en effektiv medicin mod stress” Bragt hos POV.International.

”Find din indre ro med mindfulness i naturen” Tid til ro.

21 forslag til nærende aktiviteter for din hjerne, dit hjerte og din krop

Her får du 21 forslag til nærende oplevelser, praktiske tips, ny indsigt og viden, alt sammen beregnet til at nære din hjerne, dit hjerte og din krop.
7 til din hjerne, 7 til dit hjerte og 7 til din krop.

Se alle forslag her

Mindful akvarelmaling

Mindful akvarelmaling er en øvelse, jeg selv har udviklet, hvor du bruger blades eller blomsters silhuet til at danne rammen for en leg med flydende akvarelfarver.

Her er fokus ikke på at arbejde symbolsk med naturens materialer eller at udtrykke et bestemt ønske eller en stemning i billedform,

Læs mere

Mindful walking

Gå med mig en tur ud på Sydhavnstippen

I videoen fortæller jeg, hvad mindful walking (gående meditation) går ud på, og hvordan du selv kan praktisere det, hvor du end er og på alle tidspunkter af året.