Terapi og samtaler

Terapi og samtaler

Psykoterapi

Samtalerne bygger både på en narrativ og en mindful og tilgang. Du kan bare komme med det der fylder for dig, og du behøver ikke at være forberedt. Sammen finder vi en vej videre, der byger på dine erfaringer og viden om dig selv, som jeg, med mine spørgsmål og færdigheder til at lytte, kan åbne op for. En session varer typisk 1-1½ time. Læs mere her.

Stresscoaching

Jeg har arbejdet med stress i mange år og kan hjælpe, hvis dit mentale og kropslige system er så overbelastet, at du i en periode har behov for førstehjælp til at få beroliget og gearet hele dit nervesystem ned. Stresscoaching kan også omfatte konkrete råd og vejledning og guidede meditationer. En session varer typisk 1-1½ time. Læs mere her.

Stressrelease behandling

Stressrelease behandling er en korpsbehandling, der giver en anspændt og stresset krop  mulighed for at give slip og falde til ro. Behandlingen følger kroppens egen parrathed til at slippe, den er blid og rolig og der samtales kun, hvis du har brug for det.  En behandling varer typisk 1 time . Læs mere her

Naturterapi

Individuelle terapisamtaler i naturen er en blanding af mindfulness-øvelser og psykoterapeutiske samtaler. Jeg inddrager naturen, forskellige øvelser og eventuelt kortere guidede meditationer, som en del af samtalen. Varighed 2½-3 timer. Vi har god tid. Læs mere her.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

  dpf_logomedlem-til-web